Loading

Servicii disponibile

Inchirieri auto

Olimpo va pune la dispozitie servicii de inchirieri auto in Cluj, Sibiu, Brasov, Bucuresti si Targu Mures. Beneficiati de o experienta rent a car completa, personalizata conform cerintelor dumneavoastra. Alegeti masina de inchiriat, locatia de preluare, data preluarii, locatia de predare si data predarii. Optati pentru servicii inchirieri auto cu sofer sau fara. Beneficiati de consultanta, servicii auxiliare si de garantia unei calatorii agreabile si sigure.

Inchirieri auto cu sofer

Olimpo Business este serviciul rent a car creat special pentru persoanele care doresc inchirieri auto cu sofer, ca sa calatoreasca fara grija traficului si fara stresul de la volan. Beneficiati de cele mai bune masini de inchiriat, conduse de soferi profesionisti, cu experienta, vorbitori de limbi straine si buni cunoscatori ai zonei unde vreti sa mergeti, pregatiti sa va ofere recomandarile turistice pe care le doriti, pentru o calatorie reusita.

Inchirieri auto aeroport

Olimpo este partenerul dumneavoastra de drum, inca de la coborarea din avion. stim cat de important este sa ajungeti la timp la intalnirile de business sau la evenimentele de familie, asa ca va punem la dispozitie servicii de inchiriere auto la terminalul sosiri de la cele mai importante aeroporturi din tara.

Localitati pentru inchirieri auto

Cu Olimpo calatoriti in toata tara si aveti la dispozitie 4 centre rent a car de unde sa alegeti masini de inchiriat:

Cluj Napoca

Beneficiati de servicii inchiriere masina de la Olimpo chiar la sosire pe Aeroportul International Avram Iancu. Alegeti modelul dorit din gama de autoturisme Volkswagen si strabateti Clujul la volanul unei masini compacte, limuzine, transportere sau masini de teren 4x4.

Inchirieri auto Cluj Napoca

Bucuresti

Pentru masini de inchiriat in capitala, Olimpo v-a pregatit un centru special cu servicii complete rent a car, in varianta business, cu sofer, sau individual, ca sa ajungeti oriunde va doriti, in cele mai bune conditii de siguranta si confort.

Inchirieri auto Bucuresti

Sibiu

Serviciile complete rent a car oferite de Olimpo sunt acum disponibile si in Sibiu, ca să puteti organiza calatorii de afaceri si excursii turistice pornind chiar din centrul tarii, de unde incep toate traseele importante pe autostrada, catre vestul tarii spre Europa sau spre sud, dincolo de munti. Datorita faptului ca Sibiul este un important reper geografic, economic si logistic, Olimpo va pune la dispozitie o gama larga de automobile si consultanta de specialitate necesara pentru succesul activitatilor profesionale sau de petrecere a timpului liber.

Inchirieri auto Sibiu

Brasov

Situat in mijlocul tarii, Brasovul este orasul de unde ajungeti usor in orice zona, iar serviciul de inchiriere masini Olimpo din localitate este un partener avizat, care va pune la dispozitie modelul auto de care aveti nevoie, rapid si eficient.

Inchirieri auto Brasov

Targu Mures

Centrul Olimpo din targu Mures va ofera posibilitatea sa alegeti masina de inchiriat in functie de necesitatile de deplasare si aveti la dispozitie consiliere de specialitate pentru servicii rent a car complete.

Inchirieri auto Targu Mures

Despre noi

Olimpo va ofera servicii complete rent a car in toata tara, fie ca alegeti masini de inchiriat sau masini cu sofer. Beneficiati de servicii de transport, consiliere turistica si Transferuri de la si spre aeroport. Calatoriti rapid, in siguranta si la un nivel maxim de confort, pentru ca va punem la dispozitie o flota moderna de autoturisme din gama Volkswagen, in functie de cerintele dumneavoastra.

Din respect pentru clientii nostri si din pasiune pentru masini am creat un business modern si flexibil, care transforma o simpla inchiriere de masina intr-o gama completa de servicii pentru calatorii de afaceri si vacante.

Apelati la servicii inchirieri auto de la Olimpo, pentru o experienta rent a car completa, personalizata dupa nevoile dumneavoastra, astfel incat sa ajungeti mereu la destinatie in timp util, confortabil, in siguranta si cu certitudinea ca beneficiati de cel mai bun raport calitate-pret.

Beneficiile daca alegi Olimpo

Cu Olimpo beneficiati de servicii rent a car complete, configurate in functie de solicitarile dumneavoastra:

Va punem la dispozitie cele mai bune modele din gama Volkswagen: masini de inchiriat economy, medium sau full sized, sUV-uri, masini de teren 4x4, masini de familie sau transportere.

Aveti avantajul unor tarife flexibile, avantajoase si transparente, astfel ca stiti inca din primul moment care este pretul final pe care il platiti, fara taxe suplimentare sau cheltuieli ascunse.

Beneficiati de servicii de inchiriere auto cu sofer si de servicii auxiliare: rezervari la hoteluri si pensiuni, servicii de interpretariat si ghizi turistici, soferi vorbitori de limba engleza, italiana, franceza si spaniola.

Puteti sa alegeti asa cum aveti nevoie locatiile de predare si preluare pentru masini de inchiriat din toate regiunile tarii, iar Olimpo va ajuta sa va organizati calatoria de afaceri sau concediul in cel mai eficient mod, prin asigurarea continuitatii de inchirieri masini in toate etapele de pe traseu.

Intrebari frecvente

Pentru a putea inchiria o masina aveti nevoie de urmatoarele:
  • actul de identitate sau pasaportul
  • permisul de conducere
  • cardul de credit sau debit
Pentru a putea incheia un contract de inchiriere soferul sau soferii trebuie sa aiba minim 22 de ani si permisul de conducere de cel putin 1 an.
Clientul se obliga sa:
  • nu foloseasca masina in scopuri cum ar fi: transport pasageri sau marfa, tractare alte autoturisme, intreceri sau raliuri, subinchirere.
  • nu conduca masina sub influenta bauturilor alcoolice, a drogurilor sau a altor substante care scad capacitatea de a conduce.
  • anunte agentia in cazul in care autoturismul are probleme, acestea trebuie rezolvate numai de service-ul autorizat.
  • nu parareasca teritoriul Romaniei fara acordul firmei.
La Olimpo acceptam plata cu numera, carduri de credit si debit emise de Visa, Maestro, Mastercard si American Express.

Va stam la dispozitie! Contactati-ne!

“OLIMPO“ vă stă la dispoziție non-stop la numărul de telefon: +40-742879070 si pentru orice informație urgentă sau rezervare de mașină